LES CAPACITATS FÍSIQUES BÀSIQUES (BATXILLERAT)

En les darreres sessions hem treballat les diferents capacitats físiques. La idea ha estat afermar els coneixements en relació al concepte, tipus, sistemes de millora i mitjans de valoració de cadascuna d'elles. A continuació us adjunt els  apuntes escrit i també us deix una presentació en power point com a resum: presentación.

Com a treball complementari o fitxa teòrica, en aquest cas el que heu de fer és buscar test que serveixin per valorar cadascuna de les 3 CFB que tenen incidència damunt la salut. Òbviament, en primer lloc caldrà explicar que són els tests físics, com desenvolupem cadascun d'ells, el seu protocol, relació dels resultats amb l'estat de forma i altres factors importants sobre aquest tema. A continuació us deix un  ejemplo. Aquesta fitxa s'haurà d'entregar en 23 i 26 d'0ctubre.

5 comentaris:

brain567 ha dit...

No se abre -.-

EDUCAESPORT ha dit...

Buenas, he probado en diferentes dispositivos y en todos ellos se ha abierto correctamente. No obstante, si te identificas puedo enviártelo por correo.

Unknown ha dit...

Hola Miguel Angel,se me ha estropeado la impresora,te lo podria pasar por gmail o traertelo en un usb?

Educació Física ha dit...

Mi email es el siguiente:
educaesport@gmail.com

Unknown ha dit...

Hola Miguel Ángel. Soy Emilio de 1xB y este viernes a mi grupo le toca hacer una sesión. Hay algún modelo a seguir o no? Y en el caso que haya donde? Gracias