EXPRESSIÓ CORPORAL: ACROSPORT (2º ESO A)


PAUTES A SEGUIR PER A LA COREOGRAFIA D’ACROSPORT

L'avaluació serà mitjançant un examen pràctic en el que haureu de fer una breu coreografia en grup amb suport musical i incorporant exercicis gimnàstics i figures d’acrosport.

Aspectes a tenir en compte (requisits):
1. Duració de la coreografia: Entre 90 i 180 segons. Tant si es supera el temps com si no s'arriba al temps mínim, es penalitzarà greument la nota final.
2. Els grups els formarà el professor, i hi haurà 6 grups de 5 alumnes cada un.
3. Cada grup haurà de portar una cançó elegida que s'ha de mostrar prèviament al professor. El dia de l'examen pràctic, cada grup haurà de portar la seva cançó i un casset o reproductor mp3 o altaveus per a la seva correcta reproducció.
4. Si algú té moltes dificultats per realitzar la coreografia, el poden ajudar els companys que necessiti, es valorarà  tant l'esforç individual com el treball en equip.
5. El professor valorarà la coordinació (entre components del grup i anar amb el ritme de la música), la creativitat, el treball en equip, les figures gimnàstiques i d’acrosport (seguretat i correcta realització), la desinhibició i el vestuari.
6. La coreografia ha d'incorporar exercicis gimnàstics i figures d’acrosport (consultau aquest document amb imatges, on en ell s’explica quines figures com a mínim ha de tenir la coreografia).

TEMPORALITZACIÓ:
- SESSIÓ 1: divendres 24/11/17. El grup ha d’elegir la cançó a utilitzar i practicar la coreografia. Al final de la sessió, s’hauran de mostrar els primers 40 segons de la coreografia al professor.
- SESSIÓ 2: divendres 1/12/17. Seguim practicant la coreografia. Al final, s’han de mostrar els primers 80 segons de la coreografia.
- SESSIÓ 3 i 4: divendres 15/12/17. De les dues sessions de classe, a la primera sessió seguim practicant la coreografia i al final s’ha de mostrar tota la coreografia al professor, i ja a la segona i última sessió tendrà lloc l’examen pràctic de la coreografia d’acrosport.


A continuació vos adjunt la rúbrica que utilitzaré per avaluar la coreografia de forma grupal, els apunts de l’acrosport, i també un enllaç on podeu trobar varis exemples de figures d’acrosport, les principals normes de seguretat, etc.