NORMATIVA DE L'ASSIGNATURA

NORMATIVA DE L'ASSIGNATURA

El departament d'Educació Física vol fer arribar als alumnes i a les seves families una sèrie d'aclariments i normatives importants en relació a la nostra assignatura:

Assistència a classe:
L'assistència a classe d'Educació Física és obligatòria, en cas de no poder assistir els alumnes hauran de dur el justificant corresponent al professor. L'acumulació de 3 faltes d'assistència sense justificar suposarà suspendre l'assignatura en el trimestre corresponent.

Paticipació en les classes:
És obligatori participar de manera activa a les classes d'EF, en cas de no poder participar en alguna tasca per indisposició física, s'haurà de dur una nota informativa dels pares o tutors. Si la lesió és per a més d'una sessió, serà necessari un justificant metge on especifiqui la lesió, les activitats que no pot realitzar l'alumne i durant quant de temps. No obstant, sempre serà obligatori dur el vestuari esportiu i el material de l'assignatura, ja que el professor adaptarà en tot moment la pràctica a les necessitats paticulars de cada alumne.

Vestuari i material:
S'ha de dur el material necessari per a desenvolupar les classes, és a dir, roba esportiva i quadern de classe. La falta de vestuari o material a més de 2 sessions suposarà suspendre la part actitudinal de l'assignatura en el trimestre corresponent.

Retards:
Els alumnes disposen de 5 minuts per a realitzar el desplaçament fins als vestuaris i canviarse de roba. Al finalitzar la classe també es donarà temps per ana als vestuaris. Per raons d'higiene els alumnes hauran de dur roba per a canviar-se després de la classe.

ALTRES:
El material i instal·lacions s’han de tractar en cura, en cas de trencar-lo intencionadament serà remunerat pel mateix alumne o grup responsable. No es pot fer ús dels espais i materials sense permís del professorat, a més, no es pot accedir al poliesportiu fins que no arribi el vostre professor/a.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

hola miguel annjel soy milagros de 1ºE hera por lo del comentario a mi lo que me gustaria hacer es bolei

Unknown ha dit...

vuelbo a ser la misma ademas de bolie tambien me gusaria hacer acrosport

Anònim ha dit...

Alejandro Abellan 1E tambien me gustaria hacer parkour y tenis

Unknown ha dit...

hola miguel anguel soy sebas de 1E y me gusta el futbol y soy portero

Anònim ha dit...

Jasmine Fernández de 1E y me gustaria hacer acrosport

Anònim ha dit...

HOLA SOY KINE 1E A MI ME GUSTARIA HACER UN JUEGO CHICAS CONTRA CHICOS

Anònim ha dit...

hola soy fatou de 1`e y me gustaria tener un juego de chicos contrachias gracias

Anònim ha dit...

hola soy marcos de 1 E y me gustaria hacer mas fuerza y velocidad

Anònim ha dit...

Hola soy Cristina de 1E.Me gustaria hacer un juego de chicas contra chicos.

Anònim ha dit...

Hola soy Alejandro Abellan de 1E. El otro dia hicimos juegos de coordinacion y me gustaria volver a hacerlo o si no lo que ha dicho Cristina

Anònim ha dit...

Hola,soy Cristina de 1E.Tambien me gustaria hacer juegos de velocidad.

Unknown ha dit...

Hola soy Alejandro Abellán 1E. Me gustaria hacer un tema de baloncesto